Välkommen till

  • Kontakt

Om oss

Svensktbredband har funnits sedan 2005 och var först i sverige med 200Mbit. Företaget grundades av ett par drivna entreprenörer och har sedan dess fortsatt med att vara i framkant på tekniken. Vi ser att med en slimmad organisation som bara säljer bandbredd så kan vi vara priseffektiva,
därför har vi precis som andra operatörer idag endast en online support och en felamälan via telefon och e-post.

Varför välja oss

Riktig bredbandsuppkoppling med internetaccess via fiberanslutning ger hög kapacitet och servicenivå till lågt pris. Du får en säker och pålitlig bredbandsuppkoppling med hög hastighet och överföringskapacitet. Svensktbredband erbjuder hastigheter från 10 Mbit/s upp till 10 GB/s med obegränsad överföringskapacitet om så önskas.

Våra mål

Vårt uppdrag är att erbjuda exceptionella bredbandslösningar till ett bra värde. Vårt erfarna team av designers, utvecklare och konsulter fokuserar på att uppnå detta uppdrag genom att erbjuda en proaktiv tjänst med särskild uppmärksamhet på detaljer.

Våra värderingar

Vårt mål är att tillhandahålla bra bredbandslösningar så att våra kunder kan känna sig trygg med oss som leverantör. För att uppnå detta strävar vi efter att ge våra kunder de mest omfattande och användarvänliga lösningar.

Företaget du kan lita på

Vi erbjuder lösningar som passar för Era behov och sköter allt genom hela installationen av ert fastighetsnät och även efteråt med drift, support och säkerhet.
Finns bredbandskabel redan anslutet till fastigheten med en annan leverantör går det snabbt och enkelt att byta till Svensktbredband för ett billigare och snabbare internet.
Svensktbredband ser till att tekniken fungerar som den skall och vi sköter all drift, support och säkerhet i nätet.
Vi ser det som en självklarhet att erbjuda en kvalitativ kundvård till såväl fastighetsägare som slutanvändare och företag.

Vad vi gör för miljön

Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan och vi undersöker regelbundet var vi har vår största påverkan.
Lite av vad vi gör idag:
• Vi köper bara in el från vind- och vattenkraft till våra anläggningar.
• All gammal elektronik skickas till återvinning.
• Arbetar för att alltid ha en korrekt miljömärkning på våra produkter.