Välkommen till

  • Kontakt

Företagsservice

Service

  • Felanmälan: 24/7
  • Kontakt: Personlig kontaktperson
  • SLA: Ja
  • Publika IP: Ja
  • IP v6: Ja
  • Möjlighet till IGMP: Ja

Fördelar med riktig fiber till kontoret.

Riktig bredbandsuppkoppling med internetaccess via fiberanslutning ger hög kapacitet och servicenivå till lågt pris. Du får en säker och pålitlig bredbandsuppkoppling med hög hastighet och överföringskapacitet.
Svensktbredband erbjuder hastigheter från 10 Mbit/s upp till 1 GB/s med obegränsad överföringskapacitet om så önskas.
Vad du än väljer blir det enkelt för dig, vi sköter leveransen.
En stabil och säker fiberanslutning upprättas till ditt företag - från vår närmaste knutpunkt till din fastighet. En snabb och pålitlig bredbandslösning är fullständigt avgörande för de allra flesta företag.
Hur skulle ditt företag drabbas om internet låg nere en hel arbetsdag?
Vad skulle kostnaden uppgå till i förlorad arbetstid och förseningar?
För att inte tala om hur det skulle påverka relationen till dina kunder och arbetslusten hos alla anställda.

Vi samarbetar alltid med de bästa leverantörerna, vilket gör att du slipper driftstörningar och långsamma uppkopplingar.
Lägg till ett riktigt bra pris och en leverans som håller vad vi lovar så har du en lösning som kommer göra dig och dina anställda nöjda.

Våglängd

Har ert företag behov av en hög överföringskapacitet mellan fastigheter över längre sträckor, men en svartfiber känns lite för dyrt? Våglängd är en smart och kostnadseffektiv lösning för att skicka information över längre sträckor. Genom att belysa fibern med olika färger skapas olika våglängder i en fiberkabel. På så sätt delar ni på kapaciteten i fibern med andra, men er trafik separeras på ett säkert sätt genom att trafiken går på en egen våglängd. Plattformen baseras på DWDM och CWDM, och är protokolltransparent. Med hjälp av en lokal svartfiber kan ni få en egen säker väg för informationen mellan era fastigheter, på flera olika orter.

Svartfiber

Svartfiber är en punkt-till-punkttjänst över en nedsläckt fiberoptisk kabel där du som kund själv ansvarar för utrustningen i ändarna. Egen fiber ger hög kapacitet och servicenivå. Det är upp till dig att sätta upp din egen utrustning, som styr fiberns kapacitet och kostnad. Vi lämnar av fibern i en ODF och med en patchkabel. På så sätt får ditt företag en säker överföring med möjligheten att fritt välja kapacitet och utrustning. Det gör det till den perfekta tjänsten för alla som har behov att överföra stora mängder information med egen aktiv utrustning. Svensktbredband erbjuder svartfiber i en tillgänglighet på 99,997 % med servicenivåer upp till alla dagar, året runt. Eftersom du själv är ansvarig för ändutrustningen bestämmer du helt och hållet prestandan -bara du och ingen annan har access.