Välkommen till

 • Kontakt

Fastighetsinstallationer

Service

 • Felanmälan: 24/7
 • Kontakt under installationen:
  Personlig kontaktperson på plats
 • Nyckelhantering: Ja
 • Avisering:
  Löpande avisering till boende under installationen.
 • Möjlighet till flera uttag:
  Ja, kan beställas individuellt per lgh
 • Bredbandshastighet: 10Mbit - 10Gbit

Svensktbredband hjälper till hela vägen.

Vi erbjuder lösningar som passar för Era behov och sköter allt genom hela installationen av ert fastighetsnät och även efteråt med drift, support och säkerhet. Finns bredbandskabel redan anslutet till fastigheten med en annan leverantör går det snabbt och enkelt att byta till Svensktbredband för ett billigare och snabbare internet.

Vad är fastighetsnät?

Fastighetsnät är ett datanätverk som installeras i fastigheten och förbinder alla lägenheterna med Internet. Vi kommer ut och installerar nätverksutrustning på en angiven plats i era fastigheter och sammankopplar dessa med hjälp av fiberkabel. I varje hus sammankopplar vi alla lägenheter och lokaler med CAT-6 kablar eller fiber direkt från nätverksutrustningen och installerar ett nätverksuttag innanför dörren till lägenheterna om inget annat anges.

Vad innebär detta för min fastighet och vilka möjligheter finns det?

Med Svensktbredbands fastighetsnät ökar inte bara värdet och efterfrågan på lägenheterna ute på bostadsmarknaden, det framtidssäkrar också de boende för tillvalstjänster som levereras via internet, såsom fiber-TV, streamingtjänster och telefoni. En kabelanslutning till fastigheten möjligör även mycket annat än endast media, som tex ”smarta hus”-lösningar vilket ger en långsiktig investering och förvaltning av fastighetens framtida värde.

Drift, support och säkerhet.

Svensktbredband ser till att tekniken fungerar som den skall och vi sköter all drift, support och säkerhet i nätet. Vi ser det som en självklarhet att erbjuda en kvalitativ kundvård till såväl fastighetsägare som slutanvändare.

Vad kostar det?

En installationen av fastighetsnätet kostar olika mycket beroende på fastighetens storlek och möjligheter. Vid vårt personliga informationsmöte tittar vi på kostnadsfrågan och även på vilket finansieringssätt som passar erat hus bäst. Vi hjälper Dig med att hitta den lösning som passar bäst.